Minä olen...

Yrittäjä

Yritykseni Satumainen Olo tarjoaa palvelua kotikäynteinä Porvoon pohjoisosissa - Kaarenkylän ja lähikylien alueella - sekä Porvoossa Hiushuone Cleverillä

Työskentelin vajaan 10 vuotta työntekijänä parturi-kampaajan ja meikkaajan tehtävissä Porvoon Sokoksella. Niiden tärkeiden oppivuosien jälkeen haluan rakentaa omaa liiketoimintaa. Etusijalla asiakas, turvallisuus sekä helppous.

Meikkaaja-maskeeraaja

Opiskelin Koulutus-centerissä meikkitaitelija-maskeeraajan opintokokonaisuuden v. 2001.

Meikkaajan työssä minulle parasta on ihmisten kohtaaminen, asiakkaan oman kauneuden korostaminen ja vision todeksi maalaaminen. 

Rakastan oppia uutta, tutustun jatkuvasti alan trendeihin ja käyn kursseilla. Viimeisimpänä, tammikuussa 2020, kävin Vilja Vuolteen "Häämeikkien huippuosaajaksi" kurssin.

Teen meikkejä myös luonnonkosmetiikalla.

Parturi-kampaaja, Ekokampaaja

Hiusalan perustutkinnon suoritin Vantaalla Variassa v. 2011. Kampauksia olin tehnyt jo pitkään meikkaajakoulussa saaduilla opeilla.

Kampaajana koen olevani monipuolinen; rakastan leikkauksia, värjäyksiä ja kampauksia.

Hääkampaus ja -meikkauskokonaisuudet inpiroivat minua! Joka kerta on suuri kunnia olla mukana rakkauden juhlassa.

Myös kampaajana haluan oppia alati uutta; olen käynyt mm. Miraculoksen värimestarikoulutuksen sekä kampauskursseja. 

v. 2021 suoritin ekokampaajan opintokokonaisuuden Keudassa. Ekokampaajuus on iso osa identiteettiäni, minua inspiroi luonto, savien, merilevien, sekä erilaisten kasvien ja yrttien ominaisuudet. Haluan käyttää tietotaitoani asiakkaiden hyväksi, luontoa arvostaen.


Olen myös; opiskelija, elämän ihmettelijä, äiti

Kuten sanonta kuuluu, vierivä kivi ei sammaloidu. Minä olen elämässä ja ammatillisesti tutkimusmatkalla, ikuisen oppimisen polulla.

Tammikuussa 2021 aloitin hiusalan erikoisammattitutkinnon opinnot Keudassa. 

Maaliskuussa 2021 aloitin EKOKAMPAAJAn opinnot niinikään Keudassa. Ekokampaajan koulutus on minulle merkittävä askel ammattilaisena, mutta myös ihmisenä. 

Oman elämäni tutkimusmatkalla olen utelias oppimaan kaikenlaista. Olen mm. käynyt reikihoitokurssit 1 ja 2. Seuraavaksi suunnittelen oppivani oppimisen opettamista.

Asun Porvoon Kaarenkylässä. Minulla on neljä lasta ja perheellämme on elämäntapana omavaraistalous, metsästämme, viljelemme maata ja meillä on kotieläimiä.